Lord Of Ultima : Hızlı Altın Şehir Planlaması

Merhaba Arkadaşlar,


Yazılarımızdan bir tanesine daha devam etmekteyim. Burada daha belirtmiş olduğum altın şehrine hitapta bulunacağım. Altına ihtiyaç duyabilecek olan arkadaşlarımızın ve oyunun başında olanların buradan hızlı bir şekilde altın üretmeleri ve ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanmaktadır.

Bunu yaparken de her zamanki gibi www.louopt.com sitesinin bize sunmuş olduğu olanakları kullanmaktayım.





Yukarıdaki resmimiz de görüleceği üzere altın şehrimiz her şeyi ile hızlı bir planlama ile yapılmıştır. Bunu da kulübelerden anlamaktayız. Kullanmış olduğumuz depolar ile bıçkıevi ile taşçı ile de bu depoların kapasitesini arttırmak, bize artı avantaj sağlamaktadır. Çünkü eğer bakanınız var ise depoları doldurarak kısa zamanda da aklınız kalmadan oyun kendiliğinden devam edecektir. 
Sağlamış olduğunuz saatlik 30,000 altın ile günde *24 = 720,000 altın kazancınız olacaktır. Tabii ki bu yöntem ile kazançlarınızı arttırma yoluna da gidebilirsiniz.
Bu şekilde yapacağınız 10 şehir ile elde edeceğiniz günlük 7,200,000 altın ile rahatlıkla altın ihtiyacı duyan askerleri ve baron üretiminde kullanabilirsiniz. 20 şehir yaptığınız vakit ise, tüm altın ile yapılacak araştırmalarınıza da katkı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder