Lord Of Ultima - Depom Doluyor, Ne Yapmalıyım?

Lord Of Ultima - Depom doluyor, ne yapmalıyım?
Bir süre başka bir işle ilgilendiğinizde, dışarı çıktığınızda, uyuduğunuzda, kısacası uzun bir süre oyunu kontrol edemediğinizde deponuz dolabiliyor. Bu durumda kaynak üretimini durdurmuş oluyor. Her oyuncu için büyük bir sıkıntı. Alabileceğimiz bazı önlemler var elbette.


  • En güzel öneri özellikle saatlerce oyunu kontrol edemiyorsanız kesinlikle Ticaret Bakanı. Ticaret bakanınızı ayarlayıp, depo fazlası kaynağı saflaştırabilirsiniz, belirli bir limit belirleyip, limiti geçen kaynakları başka bir şehire aktarabilirsiniz. (Ticaret Bakanının nasıl kullanılacağını ilerleyen günlerde resimli olarak anlatacağım)
  • Depo binası kurun. Depo binasından mümkün olduğunca fazla faydalanmak için kaynak artırıcı (Bıçakevi, Taşçı, Dökümevi, Değirmen) binalara komşu kurmaya çalışın, depo limitinizi arttırır.
  • Moonglow kuleniz varsa oyuna tekrar bakabileceğiniz saati, saatlik kaynak üretiminize göre hesaplayıp, fazlalığı saflaştırabilirsiniz.
  • Yine aynı şekilde, oyuna tekrar bakabileceğiniz saati, saatlik kaynak üretimlerinizi hesaplayıp, fazlalığı başka bir şehire aktarabilirsiniz.
  • Kaynaklarınızı saflaştırmak istemiyorsanız, deponuzdaki yer doluyorsa, yeterli el arabanız varsa markete teklif koyun. Koyduğunuz teklifde çok yüksek altın isteyin. Satan alan çıkmayacaktır. Daha sonra teklifinizi iptal edebilir, kaynaklarınızı geri alabilirsiniz.

Şuanda aklıma gelenler bunlar, aklınıza farklı bir yaklaşım geliyorsa lütfen çekinmeden yazın.

Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder